گروه زبان منطقه7تهران95-94

طرح درس،نمونه سوال،روش تدریس واطلاع رسانی به دبیران زبان انگلیسی

گروه زبان منطقه7تهران95-94

طرح درس،نمونه سوال،روش تدریس واطلاع رسانی به دبیران زبان انگلیسی

نحوه تدریس حروف الفبا در پایه هفتم

دوشنبه, ۱ آذر ۱۳۹۵، ۰۶:۳۰ ب.ظ

در دو سال قبل ، روند کتاب هفتم و راهنمای معلم به این گونه بود که کل حروف در ابتدای سال تدریس نشود . بر اساس روش whole language از کل به جز رسیدن ، تاکید به ترتیب بر مهارت  صحبت کردن ،شنیدن ، خواندن ،نوشتن بود . در هر درس سه حرف تدریس میشد و تا پایان سال حروف کامل میشد . 


اشکالاتی وجود داشت ، بچه ها در خواندن کلمات دچار مشکل میشدند و همین طور در نوشتن کلمات بسیار ضعیف بودند .همچنین رویکرد whole language در یادگیری زبان مادری بیشتر کاربرد دارد. در یادگیری second language نیز استفاده میشود البته در سنین پایین .
ولی با توجه به اینکه یادگیری زبان در ایران foreign language هست و آغاز سن یادگیری زبان خارجه از 12 سالگی در مدارس هست و همچنین زمان اختصاص یافته به درس زبان دو ساعت در هفته است ،این روش در سیستم آموزشی مدارس ایران جواب نمی دهد . به این خاطر که مدت زمان یادگیری حروف یک سال به طول می انجامد و قدرت یادگیری و درک انتزاعی دانش آموزان در این سن متفاوت از کودکان در سنین پایین هست .

لذا تصمیم بر این شد که در ابتدای سال کل حروف الفبا تدریس شود .به این صورت که نحوه نگارش و اسم حروف تدریس شود . 


من در ابتدای سال به صدای حروف هم اشاره می کنم . چون بدون در نظر گرفتن صدای حروف ،یادگیری شکل حروف به تنهایی، کمکی به مهارت خواندن و نوشتن دانش آموزان نمی کند .


چهار هفته شروع سال تحصیلی با بخش ولکام و آموزش حروف سپری می شود .
برای هر حرف با ذکر صداهای آن که در راهنمای معلم آمده است ،از دانش آموزان میخواهم چند first & last names مثال بزنند . 

مثلا برای حرف Aa

Atena   Aliabadi

اسامی را روی برد می نویسم و از دانش آموزان می خواهم در کتاب کار  ( صفحات مخصوص حروف ) یادداشت  کنند . به عنوان تکلیف از انها میخواهم به این اسامی چند اسم دیگر اضافه کنند و در صورت نیاز  آن ها را تکرار کنند .همچنین دیکته پای تخته ای از نحوه نوشتن حروف و اسامی فارسی میگیرم که رسم الخط دانش آموزان هم چک شود .

در طول سال در هر درس با توجه به حروف مورد تاکید درس ،به تعداد اسامی فارسی اضافه میکنیم و همچنین بیشتر بر روی کلمات انگلیسی تمرکز میکنیم که در متن درس یا فوتودیکشنری به آنها اشاره شده است .

با تشکر از استاد پیریائی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۹/۰۱
پروین حسینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی